Mijn favorieten

Huren en/of VerhurenNaast aankoop en verkoop, kunnen wij u ook van dienst zijn met huur of verhuur.

Woningen
Huren
Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u graag een woning zou willen huren. Pulles Makelaardij is u, evenals bij de aankoop van uw droomwoning, graag van dienst bij het vinden van de juiste huurwoning die past bij uw persoonlijke situatie.
 
Verhuren
In de huidige woningmarkt kan het voorkomen dat u besluit uw woning te verhuren op grond van de leegstandwet, als de verkoop niet zo snel gaat als gehoopt. Bij deze stap komen meerdere aspecten kijken, zoals de vergunning vanuit de gemeente. Wij begeleiden u graag bij het hele proces en zoeken samen met u naar een geschikte huurder voor uw woning. 

Bedrijfs Onroerend Goed
Huren
Evenals bij woningen, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het zoeken naar het juiste pand voor uw werkzaamheden. Samen met u stellen wij een pakket van eisen samen en gaan we intensief op zoek naar de meest geschikte ruimte.
 
Verhuren
Een kantoorpand aan huis of een deel van een pand dat u wilt verhuren? Met ons grote bereik aan potentiele huurders helpen wij u graag bij de verhuur van uw pand.

Studenten 
Pulles Makelaardij is actief in elk segment van de markt. De student wordt bij ons ook niet vergeten! Ben jij een student die bijvoorbeeld studeert aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of de Radboud Universiteit en op zoek is naar woonruimte in de regio Arnhem/Nijmegen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Leuke, betaalbare kamers op een goede locatie, wat wil je nog meer!