Pulles heeft een groot netwerk met potentiële huurders en altijd in een vroeg stadium toegang tot beschikbare huurwoningen

Huren in Nijmegen: Pulles Makelaardij heeft het grootste aanbod

Naast hulp van aankoop en verkoop, kunnen wij je ook helpen bij het huren of verhuren van je huis of appartement. Zie je op dit moment geen (financiële) mogelijkheden om een huis te kopen of geef je de voorkeur aan huren? Bij Pulles Makelaardij maken we gebruik van diverse tools om in een zo vroeg mogelijk stadium op de hoogte te zijn van (binnenkort) beschikbare huurwoningen.

Ben jij student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of de Radboud Universiteit en op zoek naar een betaalbare kamer of appartement in de regio Arnhem/Nijmegen? Neem dan snel contact met ons op, we hebben een ruim aanbod mooie, betaalbare huurwoningen in het Centrum, Nijmegen Oost, Bottendaal of een andere toplocatie.

Wij verhuren jouw huis aan betrouwbare huurders

Ben je zelf eigenaar van een huis of (bedrijfs)pand en zoek je betrouwbare huurders? Of onderzoek je de mogelijkheden om je huis te verhuren? Dan kun je overwegen om het beheer van onroerend goed helemaal uit te besteden. Tegen een vaste vergoeding regelen wij alle administratieve, financiële en technische verhuurzaken voor jou.

Wij hebben een groot netwerk betrouwbare huurders en helpen je graag bij het uitpluizen van alle regels die gelden voor verhuurders. Zo moet je altijd je hypotheekverstrekker om toestemming vragen en kan het zijn dat je een omzettingsvergunning en/of omgevingsvergunning nodig hebt.

?
OPNAME VAN JOUW HUURWONING

Samen maken we jouw huis klaar voor verhuur en adviseren je over een geschikte huurprijs. Bovendien ontzorgen we je volledig bij de administratie en het regelen van vergunningen.

✍?
DE HUUROVEREENKOMST

Als we een betrouwbare huurder gevonden hebben helpen we je bij het opmaken van een geldig huurovereenkomst. We leggen samen het opleveringsniveau gedetailleerd vast en brengen je op de hoogte van je rechten en plichten.

??‍?
OPLEVERING NA AFLOOP HUURPERIODE

Loopt het huurcontract af en gaat je huurder het pand verlaten? Dan zorgen we er samen voor dat de woning in afgesproken staat wordt opgeleverd en klaar gemaakt wordt voor toekomstige huurplannen.

Meer weten?

Team Pulles staat voor je klaar

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar die jou ondersteunt bij de zoektocht naar een huurwoning of je ontzorgt bij de verhuur van jouw kamer of appartement? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

    Storm
    🍪

    Pulles Makelaardij maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat je hiermee akkoord.