Een NWWI taxatierapport van Pulles Makelaardij is snel geregeld!

Heb je de officiële marktwaarde van jouw woning nodig?

Om de financiering rond te krijgen voor de aankoop van een nieuw huis? Voor het verlagen van je hypotheekrente? Wat jouw uitdaging ook is, met een NWWI taxatierapport van Pulles weet je het binnen enkele dagen.

Een taxatie vergt veel specialistische kennis van een makelaar. Niet alleen van de huizenmarkt zelf, maar ook van de bouwkundige staat van een huis en de wijk in Nijmegen waarbinnen de taxatie wordt gedaan. Onze gecertificeerde taxateur kijkt hierbij vanzelfsprekend naar de staat van het onderhoud, de oppervlakte en het perceel, maar ook voor welk bedrag soortgelijke huizen in dezelfde buurt verkocht zijn. Marktwerking dus.

Een lagere hypotheekrente met één taxatie

Enkele honderden euro’s voor een taxatie kan voelen als een flinke uitgave. Maar als jouw huis overwaarde heeft kun je met één taxatie je hypotheekrente verlagen en al gauw honderd euro besparen op je maandlasten. Dan heb je de kosten van jouw taxatie al binnen enkele maanden terugverdiend.

?
WAAR HEB JE EEN TAXATIE VOOR NODIG?

Zowel bij normale verkoop als bij gedwongen verkoop (bijvoorbeeld bij een echtscheiding) heb je een NWWI taxatierapport nodig. Onze gecertificeerde taxateurs taxeren alleen particuliere woningen.

✍?
EEN TAXATIE VAN HOGE KWALITEIT

Taxatie is altijd maatwerk. Onze taxateur komt bij je langs, maakt foto’s, doet grondig onderzoek in o.a. het kadaster en naar andere transacties in de buurt van de te taxeren woning en kijkt naar het bestemmingsplan. De taxatie wordt volgens strikte richtlijnen onderbouwd.

??‍?
EEN COMPLEET EN VALIDE TAXATIERAPPORT

Binnen enkele werkdagen na het bezoek ontvang je een gevalideerd rapport. Hierin wordt het huis op 26 punten beoordeeld en worden minimaal 3 vergelijkbare transacties meegenomen.

Taxatie nodig?

Team Pulles staat voor je klaar

Ben je op zoek naar een ervaren taxateur die jou binnen enkele dagen aan een NWWI taxatierapport kan helpen? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

    Raymond
    🍪

    Pulles Makelaardij maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat je hiermee akkoord.