Deskundige dienstverlening met superieure service

Bij Pulles Makelaardij geloven we dat excellente dienstverlening altijd een combinatie is van grote vakinhoudelijke kennis, korte lijntjes en perfect uitgedacht teamwork.

Diensten
Huis verkopen
Alleen serieus geïnteresseerde kopers voor jouw huis

Doordat wij ook bij de verkoop van jouw huis als team opereren, zijn we continu bereikbaar voor jou en zorgen we ervoor dat potentiële kopers zo goed mogelijk begeleid en geïnformeerd worden.

Huis kopen
Wij maken van jou een Financieel Fit(te) koper

Door jou in een vroeg stadium toegang te bieden tot een groot aanbod interessante huizen, je financieel topfit te maken én je accuraat te informeren over de hoogte van je bod, maken wij van jou de allerbeste koper.

Financieel advies
Financieel Fit als basis voor succes op de huizenmarkt

Bij de aankoop van een nieuw huis kiest de verkopende partij niet alleen voor het hoogste bod, maar ook voor een koper met financiële zekerheid. Door eerst jouw hypotheek en financiën rond te maken, kun je bieden zonder voorbehoud. Dat maakt indruk!

Taxatie
Razendsnel de officiële marktwaarde van jouw woning

Heb je een taxatierapport nodig om de financiering rond te krijgen voor de aankoop van een nieuw huis? Voor het verlagen van je hypotheekrente bij de bank? Wat je situatie ook is, een taxatierapport van Pulles Makelaardij is altijd conform de NRVT-normen en NWWI-richtlijnen.

Huur & Verhuur
Dé partner voor huur en verhuur in Nijmegen en omgeving

Ben je op zoek naar een kamer, appartement of woning in Nijmegen en omgeving? Of wil je graag zelf je huis verhuren? Pulles Makelaardij heeft een groot netwerk met potentiële huurders en altijd in een vroeg stadium toegang tot huurwoningen die binnenkort vrijkomen.

Diensten

Bieden zonder voorbehoud van financiering

Word je moedeloos van de markt en wil je meer kans op een huis? Pulles Makelaardij is dé makelaar in Nijmegen die het mogelijk maakt om te bieden zonder voorbehoud. Samen met Financieel Fit Nijmegen regelen we je financiën, zodat jij de allerbeste koper wordt!

Ik wil meer weten
action-img2
🍪

Pulles Makelaardij maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat je hiermee akkoord.