Alleen door buiten de gebaande paden te treden kun je jouw kansen op het kopen van een huis vergroten. Wij brengen eerst jouw financiën op orde zodat jij kunt bieden zonder voorbehoud. Dat maakt indruk!

Een ervaren aankoopteam om van jou de allerbeste koper te maken

Veel makelaars roepen dat je in de huidige markt kansloos bent zonder aankoopmakelaar. Daar zijn wij het absoluut niet mee eens. Wél geloven we dat een ervaren aankoopmakelaar je de juiste handvatten geeft om betere keuzes te maken. Keuzes waar je je nú goed bij voelt, maar ook over 10 jaar.

Het aankoopteam van Pulles Makelaardij bestaat uit een betrokken aankoopmakelaar, maar ook uit een financieel adviseur die jouw financiële slagkracht haarfijn in kaart brengt. Waarom we dat doen? In de overspannen huizenmarkt zijn verkopers niet alleen op zoek naar het hoogste bod. Ze willen ook de zekerheid dat hun huis in korte tijd, zonder gedoe en met de juiste opleverdatum wordt verkocht.

Door jou in een vroeg stadium toegang te bieden tot een groot aanbod interessante huizen, je financieel topfit te maken én je accuraat te informeren over de hoogte van je bod, maken wij van jou de allerbeste koper.

Bij Pulles Makelaardij kent iedereen jouw dossier

Ook bij de aankoop van een huis werken we bij Pulles Makelaardij als team. Dat betekent dat iedereen op de hoogte is van jouw zoektocht en we er samen voor zorgen dat jij je 100% kunt richten op de koop van je droomhuis en het maken van mooie toekomstplannen.

?
WAT ZIJN JOUW WOONWENSEN?

Het aankooptraject begint bij jouw woonwensen en financiële mogelijkheden. Waar wil je wonen? Wat zijn je verwachtingen? Wat kun je bieden? Is dit realistisch? We zijn altijd open en eerlijk. Daar kun jij mee verder.

✍?
DE ZOEKTOCHT EN BEZICHTIGINGEN

Ons aankoopteam zorgt ervoor dat je altijd als eerste op de hoogte bent van mogelijk interessante huizen. De aankoopmakelaar regelt dat je kunt kijken en gaat met je mee om je zo goed mogelijk te adviseren.

??‍?
BRENG HET BESTE BOD UIT

Wat dat is? Een gewogen bod waarbij je qua hoogte goed zit, voldoet aan de leveringswensen van de verkoper en zonder voorbehoud van financiering biedt. Maak je geen zorgen, die risico’s hebben we al getackeld.

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Team Pulles staat voor je klaar

Ben je op zoek naar een betrokken aankoopteam dat jouw kansen op een huis aanzienlijk kan vergroten? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

    Astrid
    🍪

    Pulles Makelaardij maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat je hiermee akkoord.