Mijn favorieten

Kopen

Iedere situatie is anders en ieder mens is verschillend. Daarom stellen wij u een aantal vragen om er achter te komen wat u echt belangrijk vindt. Wilt u snel verhuizen, wilt u eerst uw huidige woning verkopen voordat u gaat kopen, moet u voor de zomer in uw nieuwe huis wonen? Allemaal zaken die voor ons van belang zijn om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Pas als wij weten wat u beweegt en wat uw behoeften, wensen en verwachtingen zijn, kunnen wij een goede dienstverlening bieden. Samen bepalen we de beste aanpak.
Uitgangspunt is om uw opdracht tot een goed resultaat te laten komen. Uiteraard ontmoeten wij u graag voor een persoonlijke toelichting op onderstaand stappenplan. In dit plan geven wij aan welke wij stappen wij ondernemen om samen met u uw droomhuis te vinden.

  1. Inventarisatie van uw wensen

Een van onze makelaars zal een afspraak met u maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal de makelaar uw wensen en eisen zo specifiek mogelijk met u bespreken en vastleggen.

  1. Voortgang bespreken

Wij houden regelmatig contact met u. Dit kan bijvoorbeeld zijn op een moment dat u zelf een leuke woning heeft gezien, of als wij een woning aandragen waarvan wij denken dat u die zal bevallen. We zullen gezamenlijk afstemmen op welke manier we met elkaar communiceren. Indien gewenst kunt u de voortgang van het aankoopproces heel eenvoudig volgen via uw persoonlijke Klanten Intranet.

  1. Bezichtigingen van geselecteerde woningen

Hoe de woningen geselecteerd worden is aan u, dit mag u zelf doen, wij kunnen dit ook voor u doen. Bij een bezichtiging gaan wij desgewenst met u mee en voorzien wij u van professionele ondersteuning. Eventuele follow-up die voortkomt uit een bezichtiging, nemen wij voor onze rekening.

  1. Onderhandelen en het contract

Door middel van professionele onderhandelingen proberen wij een zo gunstig mogelijke overeenkomst voor u te bewerkstelligen. Wij begeleiden u tot en met het bezoek aan de notaris.

  1. Blijvend uw woningadviseur

Nadat u uw droomhuis heeft gekocht, hopen wij dat u er een tijd met plezier zult wonen. Mocht u de woning in de toekomst willen verkopen, dan houden wij ons aanbevolen voor de verkoop van uw woning. Zie voor onze werkwijze verkopen.