Wij schreeuwen niet dat we hoogste prijs behalen voor de laagste courtage. Wij geloven dat we door maximaal te investeren in alleen serieus geïnteresseerde kopers het beste resultaat voor jou kunnen behalen.

Huis verkopen in Nijmegen? Wij selecteren alleen financieel daadkrachtige kopers!

In Nijmegen en omgeving worden veel huizen ruim boven de vraagprijs verkocht. We begrijpen dat je hoopt en verwacht dat dat ook met jouw huis zal gebeuren. Dat kan, maar is geen zekerheid. Veel hangt af van de verkoopstrategie die we samen met jou uitstippelen. 

We komen bij jou thuis om kennis te maken, maar nodigen je ook graag uit op ons kantoor. Dan kun je meteen het hele team ontmoeten. Tijdens deze kennismaking zijn de wederzijdse verwachtingen erg belangrijk. Verwacht je van ons dat wij wekenlang blokken om maar zoveel mogelijk potentiële kopers uit te kunnen nodigen en tegen elkaar te laten opbieden? Dan kun je beter op zoek naar een andere makelaar. 

Wij verkiezen kwaliteit altijd boven kwantiteit. We nodigen alleen serieus geïnteresseerde kopers uit voor de bezichtigingen. Dat doen we door al in het voortraject heel intensief te screenen waar kopers naar op zoek zijn en of ze de (financiële) mogelijkheden hebben om jouw huis te kopen. Zo verhogen we de kans op serieuze biedingen en kunnen we het selecte groepje kanshebbers extra tijd en ruimte geven om het huis te bekijken. Voordeel voor jou? Meer zekerheid dat je een mooi bod ontvangt van een betrouwbare koper.

Jouw huis in beeld bij je potentiële kopers

Voordat we starten met de screening van potentiële kopers zorgen we ervoor dat jouw huis maximaal onder de aandacht komt. We maken een professionele brochure en een unieke video, zodat kopers nóg meer engagement krijgen met je huis en zetten onze eigen digitale kanalen (Website, Instagram, Facebook en Funda) in om je huis te publiceren.

🔍
SCREENING EN BEZICHTIGINGEN

Doordat we potentiële kopers nauwkeurig screenen kunnen we meer tijd vrijmaken voor fijne bezichtigingen. Daar nemen we de tijd voor, geven kopers de ruimte om rustig rond te kijken en eventueel zelfs een tweede keer. Na een kleine evaluatie weten we precies wie er wel en niet serieus geïnteresseerd zijn.

SAMEN BIEDINGEN DOORNEMEN

Om tot een verkoop te komen nemen we in alle rust de binnengekomen biedingen door. Ga je voor het hoogste bod? Of het bod met de meeste zekerheid? Nadat we de gelukkige koper het goede nieuws hebben verteld, schakelen we snel door om samen de koopovereenkomst te ondertekenen.

👩‍⚕️
VERKOCHT EN NAZORG

Vervolgens wacht de officiële afhandeling. We begeleiden je dus echt van het allereerste moment tot de laatste zucht. En dan is je woning verkocht. Tijd voor champagne, tijd voor een nieuw avontuur! Als je nadien nog vragen hebt, staan we natuurlijk voor je klaar.

Je huis verkopen?

Team Pulles staat voor je klaar

Ben je op zoek naar een betrokken makelaar die zich 100% voor jou inzet met een hecht team vol kennis van de lokale woningmarkt? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

    Astrid
    🍪

    Pulles Makelaardij maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat je hiermee akkoord.