Mijn favorieten

Ons kantoorOf u nu een huis gaat kopen of verkopen, het is en blijft een spannende gebeurtenis. Als verkoper geldt dat u een goede prijs wilt krijgen voor het huis waar u altijd met plezier in woonde.
En wilt u een nieuwe woning kopen, dan wilt u zeker weten dat u de juiste prijs betaalt.

Kiezen voor Pulles Makelaardij betekent kiezen voor een sterke klant- en servicegerichte benadering, met scherpe tarieven voor dienstverlening bij verkoop, aankoop, verhuur en taxaties.

Een actieve aanpak
Pulles Makelaardij kiest ervoor actief om te gaan met haar klanten en actief de markt te benaderen. Dat doen wij bijvoorbeeld door alle klanten vooraf een plan van aanpak aan te bieden waarin duidelijk beschreven wordt wat wij precies gaan doen, welke marketingmiddelen ingezet worden en welke kosten daar mee gemoeid zijn. Een pro-actieve houding wordt door de klanten van Pulles Makelaardij zeer op prijs gesteld. Het streven is steeds nieuwe en onderscheidende bronnen aan te boren om woningen te presenteren en kopers te vinden.

De klant staat centraal
Wij zijn trots dat wij in Nijmegen een professioneel, vooruitstrevend en dynamisch team hebben dat zich iedere dag met meer dan honderd procent inzet voor onze klanten.
En dat is iedere dag weer topsport!

Alles onder 1 dak, voor uw gemak!
Alle disciplines hebben wij in huis, dit scheelt tijd u tijd en zorgt dat wij snel kunnen schakelen.
Pulles Makelaardij is een allround makelaar, een one-stop-shop, waar u voor al uw woon-, assurantie- en financieringszaken terecht kunt.

Vestiging:

Pulles Makelaardij

NIJMEGEN

Mariënburg 98
6511 PS NIJMEGEN
KvK nummer: 09135993
BTW nummer: 8125.07.289.B01