Mijn favorieten

Ons kantoor

Huis verkopen in regio Nijmegen?  Pulles Makelaardij verkoopt uw huis! U bent van harte welkom voor een oriëntatiegesprek en advies over het optimaal onder de aandacht brengen van uw woning.
Huis aankopen in regio Nijmegen? Aankopen met Pulles Makelaardij = Beste Prijs + Zekerheid + Bescherming

De makelaars van Pulles Makelaardij luisteren goed naar uw wensen en weten dat u de scherpste prijs voor uw droomhuis wilt betalen. U heeft behoefte bij deze kostbare aankoop aan een vertrouwenspersoon. Iemand die uw belangen voor ogen heeft en weet waar hij op moet letten.

Mensen zoeken een actieve makelaar, die kwaliteit levert, zich weet te onderscheiden en ook nog contact blijft onderhouden. Een woningadviseur, die zijn diensten inzichtelijk maakt. Ondanks de heftige concurrentiemarkt heeft de consument in onze regio behoefte aan een makelaar die dit kan realiseren en u begrijpt het al, deze makelaar hebt u nu gevonden, wij kunnen dit voor u zijn.

Een actieve aanpak
Pulles Makelaardij kiest ervoor actief om te gaan met haar klanten en actief de markt te benaderen. Dat doen wij bijvoorbeeld door alle klanten vooraf een plan van aanpak aan te bieden waarin duidelijk beschreven wordt wat wij precies gaan doen, welke marketingmiddelen ingezet worden en welke kosten daar mee gemoeid zijn. Een pro-actieve houding wordt door de klanten van Pulles Makelaardij zeer op prijs gesteld. Het streven is steeds nieuwe en onderscheidende bronnen aan te boren om woningen te presenteren en kopers te vinden.

De klant staat centraal
Wij zijn trots dat wij in Nijmegen een professioneel, vooruitstrevend en dynamisch team hebben dat zich iedere dag met meer dan honderd procent inzet voor onze klanten. En dat is iedere dag weer topsport. Want ook in onze Regio is de consument kritisch ten aanzien van de makelaar die hij kiest. Je zult dus voortdurend moeten inspelen op de veranderingen in de woonmarkt. Daarbij stellen wij de klant centraal.

Alles onder 1 dak, voor uw gemak! Alle disciplines hebben wij in huis, dit scheelt tijd u tijd en zorgt dat wij snel kunnen schakelen. Pulles Makelaardij is een allround makelaar, een one-stop-shop, waar u voor al uw woon-, assurantie- en financieringszaken terecht kunt.


 

Vestiging:

Pulles Makelaardij

NIJMEGEN

Mariënburg 98
6511 PS NIJMEGEN
024-3883338
024-3883337
KvK nummer: 09135993
BTW nummer: 8125.07.289.B01