Mijn favorieten

VerkoopBent u van plan uw woning te verkopen? Wij zijn u graag van dienst!
Tevreden klanten zijn de basis voor ons succes en goede afspraken zijn de basis voor een succesvolle verkoop. Op deze site geven wij informatie over onze succesvolle aanpak. Uiteraard ontmoeten wij u graag voor een persoonlijke toelichting.
Wat kunnen wij voor u betekenen? Vraag onze makelaars naar een toelichting op het overzichtelijke stappenplan om uw woning op de juiste wijze tegen de juiste prijs te verkopen.

  1. Inventarisatie van uw woning en wensen

Een van onze makelaars zal bij u thuis langskomen voor een kennismakingsgesprek en om uw woning te bekijken. Tijdens het gesprek zal de makelaar uw wensen zo specifiek mogelijk met u bespreken.

  1. Plan van Aanpak bepalen

Aan de hand van het kennismakingsgesprek en de eerste rondleiding door de woning, stelt onze makelaar een specifiek Plan van Aanpak voor u op. Hierin wordt tot in detail beschreven hoe wij de verkoop van uw woning willen realiseren. U kunt hierbij denken aan de invulling van het marketingpakket en een analyse van de opbrengstwaarde van uw woning. Wist u trouwens dat Pulles Makelaardij er alles aan doet om uw woning in beeld te krijgen bij de potentiele kopers? Zo zijn wij actief op Twitter, Facebook en Linkedin en maken wij gebruik van het NVM uitwisselingssysteem, mailingen, advertenties etc.

  1. Voortgang van de verkoop van uw woning

Wij houden u te allen tijde op de hoogte van de voortgang van de verkoop van uw woning. We zullen gezamenlijk afstemmen op welke manier we met elkaar communiceren. Indien gewenst kunt u de voortgang van de verkoop heel eenvoudig volgen via uw persoonlijke Klanten Intranet.

  1. Bezichtigingen van uw woning

Het plannen van de bezichtigingen gaat altijd in overleg met u. Ruim voor iedere bezichtiging stellen wij u op de hoogte, zodat u kunt zorgen dat de woning spik en span is. Na de bezichtiging brengen wij u ook op de hoogte over hoe het is verlopen.
Naast de reguliere bezichtigingen, kunt u er voor kiezen om mee te doen aan de Open Huizen Dag. De Open Huizen Dag wordt meerdere malen per jaar georganiseerd op een zaterdag of op een doordeweekse avond. U verzorgt dan zelf de bezichtigingen van uw woning. Wij leveren u alle benodigde materialen en informatie aan, zoals een poster, stickers voor op uw tuinbord en tips voor de verkoop van uw woning. Uiteraard maken wij uw deelname kenbaar via onze site, Funda, in onze etalage en desgewenst met een mailing of advertentie in de krant. De follow-up nemen wij tevens volledig voor onze rekening.

  1. Onderhandelen en de overeenkomst

Door middel van professionele onderhandelingen proberen wij een zo gunstig mogelijke overeenkomst voor u te bewerkstelligen. De complete overeenkomst stellen wij voor u op en wij dragen zorg voor de juridische afhandeling.

  1. Blijvend uw woningadviseur

Nadat u uw woning heeft verkocht, kunt u op zoek naar een andere woning welke voldoet aan uw wensen. Wellicht heeft u deze woning al op het oog. Wij zijn u graag van dienst bij het aankopen van uw droomwoning. Zie voor onze werkwijze kopen.